Waarom zonnepanelen in Weert?

Je eigen zonnestroom gebruiken is erg goed voor je portemonnee. Op steeds meer daken in Weert zie je zonnepanelen liggen, logisch ook want je bespaart al gauw honderden euro’s per jaar. Wat veel mensen nog niet weten is dat het verduurzamen van je woning en het verlagen van je energienota wél degelijk samen gaan.

Onze specialisten staan voor je klaar

Ons team bestaat uitsluitend uit eigen specialisten. Met onze eigen duurzaamheidsadviseurs, montageteams en elektriciens kunnen we jou de beste kwaliteit en service garanderen. Tijdens het aanschaffen van zonnepanelen in Weert helpen we jou bij iedere stap op weg. Zo bekijken wij het dakoppervlak en bekijken we wat de beste plek voor de omvormer zou zijn. Onze kantoormedewerkers helpen je met alle servicevragen omtrent je zonnepanelensysteem. Uniek aan ESS Zonnepanelen is dat je pas betaalt na de oplevering van je zonnepaneelsysteem.

Laat de zon het werk voor je doen

Heb je eenmaal zonnepanelen? Dan is de stap naar een nog duurzamer leven snel gemaakt met onze andere energiebesparende producten, zoals een airco, elektrische boiler, een accu, een HR-ketel of laadpaal. Hoe meer energiebesparende producten, hoe beter jij voor het milieu bezig bent en hoe meer geld je uiteindelijk bespaart op je energierekening.

Begin direct met besparen dankzij onze zonnepanelen

Met zonnepanelen op je dak in Weert, bespaar je iedere dag op je energierekening. Je kunt zelf de opbrengst monitoren via onze app en wij monitoren proactief met je mee. Het kopen van zonnepanelen in Weert is een investering in je woning. De gemiddelde terugverdientijd ligt ongeveer op 6 jaar. Ook kun je met behulp van de handige duurzaamheidslening vanuit de Provincie Limburg je zonnepanelen voordelig financieren. Op deze manier hoef je geen spaargeld in te leggen en word je toch eigenaar van jouw zonnepanelen. De overheid wil het opwekken van duurzame energie graag aanmoedigen, daarom kan jij als particulier ook de btw terugvragen van je zonnepaneelsysteem.

Uw lokale partner voor zonnepanelen en meer

Wij verzorgen zonnepanelen in heel Limburg en Noord-Brabant. Daardoor zijn we jouw lokale partner voor het aanschaffen van zonnepanelen en andere energiebesparende producten.