Zonnepanelen in Sittard

Ben jij van plan om zonnepanelen aan te schaffen in Sittard zodat je op een duurzame manier je eigen energie kunt opwekken en je tegelijkertijd je energierekening kunt verlagen? Steeds meer mensen wekken hun eigen energie op met zonnepanelen. Misschien denk je dat het aanschaffen van zonnepanelen in Sittard veel werk is, maar niks is minder waar. Wij begeleiden je tijdens iedere stap en komen graag bij je thuis om te kijken of jouw dak geschikt is. Zo kijken we naar het aantal zonnepanelen dat we kwijt kunnen op jouw dakoppervlakte en of dit overeenkomt met jouw energiebehoefte. We hebben onze eigen montageteams die voor je klaar staan. Voor iedere vraag kun je bij ons terecht.

Andere energiebesparende producten

Heb je eenmaal zonnepanelen? Dan is de stap naar een nog duurzamer leven snel gemaakt met onze andere energiebesparende producten, zoals een airco, elektrische boiler, een accu, een HR-ketel of laadpaal.

Waarom zou je voor zonnepanelen kiezen?

Je vraagt je af waarom je zonnepanelen zou moeten aanschaffen. Zonnepanelen zijn betrouwbaar, recyclebaar en helpen jou met het besparen op je energierekening! Voor iedereen is er genoeg zonne-energie beschikbaar. Door de aanschaf van zonnepanelen wek jij je eigen energie op, waardoor je energierekening daalt, maar het is ook meteen beter voor het milieu. Daarnaast kan je de btw terugvragen als je als particulier in Sittard zonnepanelen koopt. Er is ook nog een andere oplossing als je niet je eigen spaargeld in zonnepanelen wilt steken, namelijk de duurzaamheidslening. Hiermee koop je zonnepanelen met een zeer aantrekkelijke lening. Deze lening wordt beschikbaar gesteld vanuit de Provincie Limburg. Met deze lening is de opbrengst iedere maand meer dan je investering erin en begin je dus al direct met besparen!

Waar zijn wij actief?

Ons werkgebied voor het aanschaffen van particuliere zonnepanelen is groter dan alleen Sittard, zo bieden wij het advies over het kopen van zonnepanelen en verzorgen wij de installatie in heel Limburg en Noord-Brabant. Woon je wellicht in een andere stad? Kijk dan eens op onze andere pagina’s: Zonnepanelen in Weert of Zonnepanelen in Parkstad.