Zonnepanelen in Parkstad

Ben jij van plan om zonnepanelen aan te schaffen in Parkstad zodat je op een duurzame manier je eigen energie kunt opwekken en een lage energierekening kunt realiseren? Steeds meer mensen wekken hun eigen energie op met zonnepanelen. Misschien denk je dat het kopen van zonnepanelen in Parkstad een lastig proces is, maar wij begeleiden je tijdens iedere stap. Zo komen we bij je thuis om te kijken of je dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen we bij jou kunnen plaatsen, de plek van de omvormer te bepalen en om te kijken of er iets in de meterkast moet worden aangepast. Daarnaast hebben wij onze eigen montageteams om jouw zonnepanelen te installeren. Voor iedere vraag kun je bij ons terecht.

Waarom zijn zonnepanelen interessant?

Je vraagt je af waarom je zonnepanelen zou moeten aanschaffen. Het antwoord is heel simpel. Door de aanschaf van zonnepanelen wek jij je eigen energie op, waardoor je energierekening daalt, maar het is ook meteen beter voor het milieu. Als je zonnepanelen koopt als particulier in Parkstad, kun je de btw terugvragen over de aanschaf en installatie van je zonnepanelen. Ook als je je spaargeld liever niet in zonnepanelen steekt, maar toch over wilt gaan op de aankoop van zonnepanelen hebben wij de oplossing voor je, namelijk de duurzaamheidslening. Met de duurzaamheidslening kun je zonnepanelen kopen met een zeer aantrekkelijke lening. Zo kun iedere maand voor weinig geld toch aan de duurzaamheid van je woning werken door de aanschaf van zonnepanelen in Parkstad.

Ons werkgebied

Ons werkgebied voor het aanschaffen van particuliere zonnepanelen is groter dan alleen Parkstad, zo bieden wij het advies over het kopen van zonnepanelen en verzorgen wij de installatie in heel Limburg en Noord-Brabant.