Misschien heb je het al gehoord in onze podcast of gelezen op onze social media kanalen. Wij geven namelijk €2000 cadeau op een zonnepaneleninstallatie als we jouw dak uitkiezen voor onze Sollo video.

 • Deze actie is voor jou als jij nog geen zonnepanelen op je dak hebt liggen. Jouw dak moet aan een aantal voorwaarden voldoen die we hieronder verder zullen toelichten
 • Een van onze Sollo Experts komt bij je langs om te kijken of jouw dak aan alle voorwaarden voldoet en maakt ook foto’s van jouw dak
 • Vraag dan ook uitsluitend jouw adviesgesprek aan via het formulier op deze pagina, zo weten we dat jij meedoet aan deze actie
 • Indien jouw dak wordt uitgekozen voor onze Sollo video, krijg jij €2000 cadeau op jouw zonnepaneleninstallatie
 • Meedoen kan t/m 31 maart
Zonnepanelen schuin dak

Voorwaarden winactie

 1. Voor onze Sollo video willen we graag op een schuin pannendak filmen. De beste beelden krijgen we met mooie en schone dakpannen.

 2. Een portretopstelling houdt in dat de zonnepanelen staand op je dak gemonteerd worden. Hierdoor creëer je een hellingshoek, wat vaak positieve invloed heeft op de zon-opbrengst van de panelen. 

 3. Voor het mooiste resultaat willen we graag op zijn minst 12 zonnepanelen op je dak kunnen leggen.

 4. Ons focusgebied voor particuliere installaties is op dit moment vooral nog Limburg. Graag houden we het voor deze video ook dicht bij huis in verband met logistieke zaken. Jouw huis moet dus in Limburg liggen.

 5. Omdat we bij het maken van deze video wel zonnig weer willen hebben, kunnen we niet precies zeggen wanneer we de zonnepanelen komen monteren. Je moet daarom flexibel zijn in je planning.

 6. Het liefste willen wij natuurlijk graag onze klanten aan het woord hebben in deze video en ook beelden laten zien van hoe zo’n adviesgesprek bij jou thuis er nu aan toe gaat. Jouw huis zal dus van binnen- en buiten in beeld komen. En het liefste stellen we jou ook graag een paar vragen voor de camera. Wil je zelf niet voor de camera? Dan zouden we eventueel ook nog figuranten kunnen regelen.

 7. Je moet je voor 31 maart voor deze actie hebben aangemeld, dit doe je door onderstaand formulier in te vullen. Je gaat er akkoord mee dat een Sollo expert bij jou thuis langskomt.

Ik wil kans maken op €2000,- cadeau op mijn zonnepanelen en doe mee aan de winactie
Hoe kunnen we je het beste bereiken?
Wij nemen contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Verder stem je ermee in dat de prijs niet overdraagbaar is en niet kan worden ingewisseld voor contanten of andere producten of diensten.