Wanneer je Sollo promoot, word je royaal beloond! Als je nieuwe klanten aanbrengt, ontvang je een beloning van € 200 terug op je rekening. Het is een geweldige manier om samen de wereld duurzamer te maken en tegelijkertijd te profiteren van een korting.

Zodra de zonnepanelen-installatie bij de door jou aangebrachte klant is geplaatst en betaald verzoeken wij je het onderstaande formulier in te vullen. Daarna zullen wij de familie actie -uitbetaling in gang zetten. Je hoeft na het indienen van de gegevens verder geen actie te ondernemen; wij zorgen ervoor dat de uitbetaling plaatsvindt. De verwerking hiervan duurt maximaal 8 weken en wordt uitgevoerd na volledige betaling van de zonnepanelen-installatie van de nieuwe aangebrachte klant.

Laat jouw referentie eerst een adviesgesprek aanvragen
Vraag jouw referentie om een adviesgesprek in te plannen als diegene dat nog niet heeft gedaan, zodat we kunnen bespreken hoe we deze persoon kunnen helpen.

Aanvullende voorwaarden

  • Wij ontvangen graag voor de plaatsing van de zonnepanelen-installatie onderstaande gegevens; 
dit zorgt ervoor dat wij de familie actie op tijd in gang kunnen zetten.
  • De familie actie kan tot een maand na plaatsing bij de nieuwe klant worden geclaimd.
  • De familie actie geldt alleen voor een zonnepanelen-installatie vanaf € 3500 excl. btw en bedraagt € 200 creditering op de aanschaf van je eigen zonnepanelen-installatie.

Jouw gegevens

Gegevens aangebrachte klant

We kunnen de cashbackaanvraag valideren door te controleren of deze is gekoppeld aan het factuurnummer van een factuur die aan de doorverwezen klant is gekoppeld.