Airco's: het onmisbare vermogen achter comfort en efficiëntie

Onze geavanceerde airconditioners bieden de perfecte oplossing voor het bereiken van jouw optimale binnenklimaat. Voor ieder huis en iedere behoefte hebben wij de ideale oplossing.

Onze airconditioners zijn niet alleen gericht op het verkoelen en verwarmen van ruimtes, ze zorgen ook voor een gezonde en binnenlucht door het filteren van stof en allergenen. Met handige functies zoals programmeerbare thermostaten en integratie met slimme apps, kun je het binnenklimaat gemakkelijk aanpassen, zelfs als je niet thuis bent.

Wil je jouw huis transformeren in een oase van comfort? We hebben zowel single-split airco-systemen als multi-split airco-systemen in ons assortiment. Ontdek het nu.

 • Bereik jouw optimale binnenklimaat
  Geniet van comfort, of het nu gaat om warme zomerdagen of koude winterdagen. Met onze airco's kun je verkoelen en verwarmen, zodat jij jouw ideale binnenklimaat bereikt.
 • Bespaar op je energierekening
  Door gebruik te maken van stroom in plaats van gas kun je tot wel 60 procent op jouw energierekening besparen. Bovendien kun je behalve het huis ermee verwarmen, ’s zomers het huis er ook mee koelen.
 • Duurzame toekomst
  Verbruik minder gas door met stroom in plaats van gas te verwarmen, hierdoor verbetert zowel het comfort als de jouw ecologische voetafdruk. koppel je airco aan zonne-energie. Verminder de afhankelijkheid aan fossiele brandstoffen en draag bij aan een duurzamere toekomst.

 • Gebalanceerde temperatuur in alle hoeken van de kamer
 • Speciale aerodynamica
 • Uitgerust met UVC-sterilisatie en Steri-Clean technologie

 • Van alle gemakken voorzien, zoals stille slaapmodus, led-display en afstandsbediening
 • Besturing via smartphone of tablet is mogelijk dankzij ingebouwde WiFi-module
 • Super stille motor door nieuwe techniek

Zonovergoten ervaringen

Zij gingen je voor. Lees de verhalen van onze klanten.

Familie Broens
zonnepanelen bevestiging
Djuri Lavain
De ervaring met Sollo was fantastisch, ik ben volledig ontzorgd en dat is wel zo handig met een druk leven.
echtpaar bij zonnepanelen
René Schreurs
Sollo heeft al eerder bij ons zonnepanelen geplaatst en dat beviel zo goed dat we op ons huis ook zonnepanelen hebben laten plaatsen.
Maurice Vankan
Door een tijdelijke oplossing geniet ik nu al van hoge opbrengst van mijn zonnepanelen.
Jo Coenjaerts
Ik waardeer de geleverde service en heb het hele proces als zeer aangenaam ervaren.
Familie Raemaekers
Klant zijn bij Sollo voelt als een tweede familie.
Familie Colaris
Wij dragen ons steentje bij aan een groenere toekomst voor onze dochter.

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Gebruik van een airconditioner kent vele voordelen. We zullen er enkele benoemen, namelijk: temperatuurregeling, vochtregulatie en verbeterde luchtkwaliteit. Door niet alleen te koelen met een airco, maar door ook te verwarme, kan dit ook een behoorlijk verschil maken op je energierekening.

Wij komen bij jou thuis kijken waar we de binnenunit het beste kunnen plaatsen voor de meest efficiënte koeling en verwarming. Ook moeten we natuurlijk rekening houden met de verbinding van de buitenunit en of deze optimaal geplaatst kan worden. Ook de plaatsing van de buitenunit is belangrijk.

Dit is eventueel mogelijk, maar vereist wel een zorgvuldige planning van de installatie. Onze monteurs moeten kijken of dit bij jou thuis mogelijk is.

Een airconditioner werkt door warme lucht uit een ruimte te verwijderen en deze te vervangen door gekoelde lucht. Verwarm je met een airco dan wordt er door het buitendeel warmte uit de buitenlucht ontrokken. Vervolgens wordt dit naar binnen vervoerd en verspreid in de ruimte.

Samen met jou kijken we naar de grootte en het volume van de ruimte die je wilt verwarmen of verkoelen. Ook worden andere factoren hierin meegenomen, zoals eventuele isolatie en blootstelling aan de zon. We leggen je een passend voorstel neer voor een airco die bij jou past.

groen
zonlicht
duurzaam
elektriciteit
stroom
accu
panelen
schoon
energie
laden
kracht
stralen
groen
zonlicht
duurzaam
elektriciteit
stroom
accu
panelen
schoon
energie
laden
kracht
stralen
groen
zonlicht
duurzaam
elektriciteit
stroom
accu
panelen
schoon
energie
laden
kracht
stralen

Iedereen verdient het.

Groene energie is de sleutel tot een duurzame toekomst. Dat moet voor iedereen betaalbaar zijn. Ook voor jou.